VOLVO DJEČJA SJEDALICA

NOVA GENERACIJA

Pogledajte našu najudobniju i najluksuzniju kolekciju dječjih sjedalica do sada.

DJECA DO JEDNE GODINE (0-13KG)

Dječja sjedalica, sjedalica za dojenčad

Dječja sjedalica okrenuta prema Unatrag za djecu do jedne godine ili do 13kg osigurava udobnost i zaštitu. Sjedište je duboko i opremljeno dodatnim bočnim pojačanjem. Podstava je izrađena od kvalitetnog materijala koji se može oprati na 30 stupnjeva Celzijusa. Osim toga, sjedalica je opremljena velikom ručkom koja pojednostavljuje njezino nošenje i instaliranje.

Kontaktirajte nas

9 MJESECI - 6 GODINA (9-25KG)

Dječja sjedalica, okrenuta prema unatrag

Više prostora za noge, više mogućnosti nagiba i luksuzne presvlake koje se mogu prati u perilici rublja na 30 stupnjeva - to su glavne značajke naših novih dječjih sjedalica za djecu u dobi od 9 mjeseci do 6 godina koje pružaju značajnu razinu udobnosti i sigurnosti. Sjedalica teži 7kg, a osmišljena je tako da bude vrlo jednostavna za instalaciju. Volvo preporučuje da djeca do četvrte godine na svojim putovanjima budu okrenuta prema unatrag.

Kontaktirajte nas

4-10 GODINA (15-36KG)

Dječja sjedalica s dodatnom potporom

Naša sjedalica s dodatnom potporom dizajnirana je za djecu između 4 i 10 godina ili između 15 i 36 kilograma. Tapecirano uzglavlje, visoka bočna pregrada i zaštita ramena jamče sigurno putovanje. Sjedalica je opremljena luksuznim tkaninama koje se mogu prati u perilici rublja na 30 stupnjeva Celzijusa. Sjedalica teži 6.4 kg. Zahvaljujući ISOFIT sustavu sjedalica je uvijek čvrsto na svom mjestu, čak i kada dijete nije u sjedalici. Volvo preporučuje da djeca do četvrte godine na svoja putovanja idu okrenuta prema unatrag.

Kontaktirajte nas

Dječja sjedalica s jednostavnim pristupom, okrenuta prema nazad

Za djecu do 18 kg i visine od 40 do 105 cm. Za namještanje novorođenčeta treba upotrijebiti poseban priloženi nastavak koji nudi oslonac. Volvo tijekom vožnje preporuča natrag okrenut položaj za djecu dobi barem do 3., odnosno 4. godine. Jedinstven oslonac za glavu i duboki bočni oslonci osiguravaju udobnost u vožnji i također brinu za sigurnost djeteta. Za lakše namještanje i podizanje djeteta dječja se sjedalica može zavrtjeti prema vratima vozila. Na raspolaganju je šest položaja prilagodbe kuta dječje sjedalice, što osigurava optimalno postavljanje za sve modele Volvo. Prema preporukama Volva, što je dijete više, to uspravniji mora biti položaj sjedalice.

Kontaktirajte nas

Bolje putovanja za svakoga

Naši sjedalice dizajnirane su za sigurnije, udobnije i zabavnije putovanje djece, a Vama ovo iskustvo čine jednostavnijim.

Dječja sjedalica, sjedalica za dojenčad

Naša dječja sjedalica okrenuta prema unatrag namijenjena je dojenčadi ispod jedne godine ili do 13 kilograma. Djeci pruža svu zaštitu koja im je potrebna. Kratki film prikazuje koliko je korisna i praktična te kako svojim jednostavnim korištenjem Vama omogućuje da se što bolje posvetite zabavi tijekom puta.

Dječja sjedalica okrenuta unatrag

Naša dječja sjedalica okrenuta unatrag osvojila je brojne nagrade. Djeci starosti između 9 mjeseci i 6 godina i težine između 9 i 25 kilograma, donosi svu udobnost i zaštitu koja im je potrebna kada sjednu u automobil i gledaju svijet. U kratkom filmu pokazat ćemo Vam kako je jednostavna i prikladna za korištenje.

Dječja sjedalica s dodatnom potporom

Kratki film prikazuje kako je prikladna i korisna naša sjedalica s dodatnom potporom. Djeci omogućuje udoban i bezbrižan užitak u putovanju. Naša sjedalica s dodatnom potporom prikladna je za djecu od 4 do 10 godina ili 15 do 36 kilograma.

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se