Novosti

Volvo Cars i Plugsurfing nude servis punjenja svih električnih modela na europskoj razini

Vozači potpuno električnih modela Volvo Recharge u Europi, uskoro će imati jednostavan pristup za više od 200.000 punionica jer je tvrtka Volvo Cars odabrala ponuđača usluga punjenja vozila  Plugsurfing kao svojega partnera, omogućavajući nesmetana putovanja na dulje relacije diljem staroga kontinenta.

Više

Tvornicu automobila tvrtke Volvo Cars u Chengdu napaja isključivo električna energija iz obnovljivih izvora

Tvornicu u Chengdu, najveći proizvodni pogon tvrtke Volvo Cars u Kini, sada napaja isključivo energija iz obnovljivih izvora, a time se proizvodna mreža Volvo Cars opskrbljuje s 80 posto električne energije iz obnovljivih izvora na globalni razini.

Više

Svaki model Volvo odsad je opremljen ograničenjem najviše brzine na 180 km/h i sustavom Care Key

U svako novo vozilo Volvo odsad je ugrađeno ograničenje najviše brzine na 180 km/h, a time tvrtka Volvo ispunjava svoje prošlogodišnje obećanje o implementaciji takve blokade te premašuje uredbene i zakonodavne zahtjeve s ciljem ostvarenja prometa bez težih ozljeda i smrtnih žrtava.

Više

Tvrtka Volvo Cars unapređuje razvoj tehnologije autonomne vožnje

Tvrtka Zenuity, koja pomaže i razvija softver za autonomnu vožnju, biti će podijeljena na dva dijela za što bolje iskorištenje potencijala dosadašnjeg rada.

Više

Volvo Cars pustio je u rad novu proizvodnu traku za baterije u svojem proizvodnom pogonu u Gentu

Volvo Cars je danas službeno pustio u rad potpuno novu proizvodnu traku za baterije u svojem belgijskom proizvodnom pogonu u Gentu, gdje će kasnije ove godine započeti izgradnju svojeg prvog potpuno električnog automobila, XC40 Recharge P8.

Više

Prelazak s cestovnog na željeznički teretni promet smanjuje vrijednosti emisija u logističkoj mreži tvrtke Volvo Cars

Tvrtka Volvo Cars znatno je smanjila emisije CO2 na području logistike budući da je cestovni prijevoz od svojih proizvodnih pogona do skladišta novih vozila zamijenila željezničkim prijevozom.

Više

Volvo Cars uvodi mjere za ublažavanje posljedica pojave koronavirusa

Pandemija koronavirusa negativno utječe na tvrtku Volvo Cars na različite načine, između ostalog, slabljenjem tržišta, rizikom od smetnji u proizvodnji i teškoćama povezanim s radom zaposlenika.

Više

Zašto su Volvo automobili sigurni za svako tijelo, muško i žensko

U tvrtki Volvo Cars, različitost i uključenost ključan su dio kulture tvrtke. Ove vrijednosti dijele se diljem tvrtke i prožimaju sve što ona radi. Uspjeh tvrtke Volvo Cars izgrađen je na snazi i otkrićima stečenim iz različitih pozadina, perspektiva i iskustava.

Više

Tvrtka Volvo Cars predstavlja obnovljene modele S90 i V90 te blage hibridne pogone u svim serijama modela

Tvrtka Volvo Cars danas predstavlja osvježene inačice limuzine S90 i karavana V90/V90 Cross Country s uglađenim oblikom vanjštine i posve novim vrhunskim audiosustavom Bowers & Wilkins.

Više

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se