Volvo Car Financiranje

Oblikovano oko Vas

Odabir vozila ide ruku pod ruku s odabirom pravog načina financiranja. Zato smo učinili sve da se odabirom Volva Vaše želje ostvare jednostavno. Naše financijske usluge oblikovane su s Vama u mislima. Pobrinuli smo se za konkurentne kamatne stope za sve Volvo modele i povoljne uvjete za vozila u posebnoj ponudi. Pružamo bezbrižno, osobno i ugodno iskustvo kupnje, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svijet.

Bezbrižno

Vaše povjerenje važnije nam je od svega. Usluge Volvo Car financiranja su jednostavne, pregledne, poštene i brze te u svim detaljima pokazuju našu predanost odgovornim poslovnim praksama, u skladu s kodeksom Volvo grupe. Osiguravamo Vam da možete biti potpuno opušteni i bez brige.

Prilagođeno Vama

Vašim željama se približavamo s ponudom koja je oblikovana posebno za Vas. To znači da Vama prilagođavamo oblik financiranja, njegovo trajanje i visinu mjesečnih obroka. S vama se dogovaramo o fiksnoj i varijabilnoj kamatnoj stopi i nudimo mogućnost promjene uvjeta financiranja, poput prijevremenog raskida ugovora.

Osobno

Kako bi Vam olakšali izbor financiranja osobno Vas savjetujemo. Nudimo Vam informacije u roku od 24 sata te za Vas sastavljamo plan amortizacije. Pažljivo postupamo s osobnim podatcima koje nam ustupate te ih možemo izbrisati, ako odustanete od kupnje. Ako ste financiranje zaključili, nudimo Vam sve podatke o trenutnom stanju i mogućnosti prijevremene otplate.

Udobno

Kada se odlučite za novi Volvo mi se pobrinemo da je cijelo iskustvo ugodno. Sve potrebno možete obaviti kod nas na jednom mjestu. Tako štedite vrijeme, novac i možete biti bezbrižni. Nudimo Vam povoljna automobilska osiguranja te ako nam pri kupnji novoga vozila želite prepustiti svoje sadašnje vozilo nudimo besplatnu procjenu vozila.

Pogledajte akcijsku stranicu

Serija 40

Odvezite novog Volva serije 40.

POGLEDAJTE VOZILA

Serija 60

Odvezite novog Volva serije 60.

POGLEDAJTE VOZILA

Serija 90

Odvezite novog Volva serije 90.

POGLEDAJTE VOZILA
Slike su simbolične. Ponuda je informativnog karaktera i kreirana je u suradnji s UniCredit Leasingom Hrvatska te vrijedi do 30. lipnja 2017. ili isteka zalihe. Mjesečne rate izračunate su na osnovi fiksne kamatne stope 3,99%, EKS: 4,45% s učešćem 25%, rokom otplate 60 mjesec i ostatkom vrijednosti 25% te ne uključuju troškove obrade kredita. U izračunu je korišten tečaj Eura 7,65 (1 Euro=7,65 HRK). Istaknute rate odnose se na modele: 1. S60 D2 R-Design Kinetic, cijene 31.990 Eura (244.724 HRK), u ponudi Volvo Car Financiranja 322 Eura (2.463 HRK) na mjesec 2. V60 D3 R-Design Kinetic, cijene 34.990 Eura (267.674 HRK), u ponudi Volvo Car Financiranja 352 Eura (2.693 HRK) na mjesec 3. V60 CC D3 A Kinetic, cijene 35.990 Eura (275.324 HRK), u ponudi Volvo Car Financiranja 362 Eura (2.769 HRK). Istaknute cijene i rate ne uključuju trošak metalik boje (izuzev u slučaju modela V60) i pripreme vozila. Prosječna kombinirana potrošnja goriva 3,7-8,1 l/100 km, emisije C02 98-186 g/km. Sve dodatne informacije o mogućnostima financiranja provjerite na www.volvocars.hr ili kod ovlaštenog Volvo partnera.