Servisna ponuda

SERVISNA AKCIJA

Sigurno u zimu s Volvom pregledanim za 15 €

Zima Vas poziva na snježne užitke na koje se najčešće odazivamo odlaskom sa svojim automobilom. Kako biste putovali bezbrižno, preporučujemo Vam preventivni pregled vozila koji će pokazati je li Vaš Volvo uistinu besprijekoran. Za vlažne, ledene i snježne dane u godini svakako je pametno provjeriti i ojačati one sklopove koji su posebno važni.

Za besprijekornu zimu za Vas smo pripremili akcijsku ponudu u kojoj nudimo temeljiti preventivni pregled vozila za samo 15 € koji uključuje provjeravanje 20 ključnih komponenti Vašeg vozila.
Pregled Vašeg Volva obavljaju naši vrhunski osposobljeni serviseri koji će njegovu izvedbu i pripremljenost za zimu provjeriti u potpunosti te uz uporabu najsuvremenije tehnologije.
Uz povoljan preventivan pregled iskoristite ponudu odabranih originalnih dijelova Volvo koji omogućuju uštede do 30%.

Nudimo Vam:

  • 30 % popusta na kočione pločice, diskove i metlice brisača,
  • 20 % popusta pri kupnji tekućine za vjetrobransko staklo i
  • 15 % popusta na komplet za njegu kože (Leather Care Kit).

 

Naša servisna akcija traje do kraja prosinca 2018.

 

Prijava na servis

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 115 HRK, a u slučaju servisa ili popravka vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su s posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovito radimo za Vas.

Iskoristite pogodnosti paketa

Bezbrižna vožnja puna užitka

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 5 godina

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bi vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih 5 godina ili više popust od 15% na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

  • pregled vozila
  • zamjenu svih filtera i ulja u motoru
  • zamjenu kočionih obloga po potrebi
  • zamjenu kočionih diskova po potrebi

Prijava na servis

Ažuriranje sučelja

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inozemstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 31. 12. 2018. u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja za samo 688,00 kn.

Prijava na servis

Programska optimizacija Polestar

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava tvorničko i servisno jamstvo. Do 31. 12. 2018. iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već za 4.199,00 kn.

Optimizirajte svoj Volvo

Besplatno ažuriranje karta

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. Do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni od 540,00 kn, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Ažurirajte navigacijski sustav

Promjena ulja u automatskom mjenjaču

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.
Do 31. 12. 2018. zamijenite ulje u automatskom mjenjaču za samo 1.320,00 kn.

Prijava na servis

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se
Po mjeri