Servisna ponuda

ORIGINALNI ZIMSKI NAPLATCI VOLVO

Izaberite naplatke, koji su stvoreni za zimu i vaš Volvo

Kada temperatura padne ispod 7 stupnjeva Celzijevih, cesta postaje puno zahtjevnija. U tom je slučaju još važnija sigurna vožnja, koju Vam mogu pružiti dobri zimski pneumatici napravljeni od kaučuka, koji i pri niskim temperaturama zadržavaju mekoću i odličan kontakt s podlogom. Provjerite našu ponudu zimskih naplataka koji ispunjavaju najviše sigurnosne standarde i pobrinite se da Vaš Volvo i zimi pruža najviše.

Provjerite ponudu

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 115 HRK, a u slučaju servisa ili popravka vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su s posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovito radimo za Vas.

Iskoristite pogodnosti paketa

Bezbrižna vožnja puna užitka

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 5 godina

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bi vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih 5 godina ili više popust od 15% na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

  • pregled vozila
  • zamjenu svih filtera i ulja u motoru
  • zamjenu kočionih obloga po potrebi
  • zamjenu kočionih diskova po potrebi

Prijava na servis

Ažuriranje sučelja

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inozemstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 31. 3. 2019. u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja za samo 738,00 kn.

Prijava na servis

Programska optimizacija Polestar

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava tvorničko i servisno jamstvo. Do 31. 3. 2019. iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već za 4.389,00 kn.

Optimizirajte svoj Volvo

Besplatno ažuriranje karta

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. Do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni od 540,00 kn, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Ažurirajte navigacijski sustav

Promjena ulja u automatskom mjenjaču

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.
Do 31. 3. 2019. zamijenite ulje u automatskom mjenjaču za samo 1.320,00 kn.

Prijava na servis

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se
Po mjeri