Pažljivo odabrana
vozila Volvo Selekt

Pogledajte vozila

Pažljivo odabrana

Sva naša vozila mlađa su od pet godina i imaju manje od 150.000 prevezenih kilometara.

Provjerena i ažurirana

Naši servisni stručnjaci svako vozilo pregledaju u 100 točaka te ažuriraju njegovu programsku opremu.

Jamstvo zadovoljstva

Jamčimo Vam mogućnost da vozilo zamijenite u roku 30 dana nakon kupnje, odnosno do 1 500 kilometara.

Jamstvo i pomoć na cesti

Jamčimo najmanje 12-mjesečno jamstvo bez ograničenja kilometraže te usluge Volvo Asistencije.

Izbor iz ponude Volvo Selekt

Volvo Selekt je tvornički program kojeg marka Volvo omogućuje globalno, stoga su u Hrvatskoj u sklopu ovog programa trenutno na zalihi vozila svih modela, u starosti od godinu do pet godina i sa zajamčeno manje od 150.000 prevezenih kilometara.

Volvo Selekt je najpametniji izbor ako kupujete rabljeni Volvo.

Među svim dostupnim vozilima, biramo isključivo najbolja. Potom ih nadogradimo temeljitim pregledom u 110 točaka te ažuriramo najnovijom programskom opremom. Kako bismo omogućili Vaše potpuno zadovoljstvo, tome dodajemo i opsežno jamstvo koje uključuje MOT Test, pomoć na cesti te 30-dnevnu mogućnost zamjene odabranog vozila.

Pogledajte vozila

Volvo Car Financiranje

Odabir vozila ide ruku pod ruku s izborom pravog paketa financiranja. Zato smo učinili sve kako biste se u Volvu svojih želja jednostavno odvezli. Naše financijske usluge oblikovane s mišlju na Vas. Pobrinuli smo se za konkurentnu kamatnu stopu za sve Volvo modele i još povoljnije uvjete za vozila u posebnoj ponudi. Jamčimo bezbrižno, osobno i ugodno iskustvo kupnje, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svijet.

Otkup vašeg vozila

Kupnja novog automobila uvijek je veliki korak, stoga vam, osim povoljnih cijena i financiranja oblikovanog u skladu s vašim mogućnostima, nudimo i dodatne mogućnosti uštede.

Pozivamo vas da svojim vozilom dođete na neobvezujuću i besplatnu procjenu svoga vozila kako bi kupnja vašeg novog vozila bila još povoljnija.

Prijava vozila na procjenu

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se